Penúltima estació: Sants

'Aquesta presència de castelleres i castellers va permetre als Gausacs descarregar amb tranquil·litat un 3 de 7, un 5 de 7 i un 4 de 7'

Com totes les colles castelleres que queden fora de l'àmbit geogràfic que s'acostuma a conèixer com a "Zona Tradicional", els Castellers de Sant Cugat estan a punt de fer una petita aturada en l'activitat que coincideix amb les vacances estiuenques. Aquesta primera meitat del calendari es clourà amb l'actuació d'aquest dissabte a la tarda, a la Llotgeta del Monestir, acompanyats pels Minyons de Terrassa i els Moixiganguers d'Igualada. Però abans d'encarar aquesta última actuació, i en mig de la ressaca de la Festa Major, els Gausacs han fet parada a Sants on el passat cap de setmana van compartir plaça amb els locals i els Castellers d'Esplugues.

Més info: Els Gausacs es fusionen amb la rosassa en la seva Diada de la Llotgeta

El que durant la setmana va semblar que seria una actuació molt fluixa, ja que la previsió era de mobilitzar poques camises fins al barri barceloní, va acabar sent una bona actuació amb tres castells de set, ja que finalment un centenar de persones van ser les que van desplaçar-se fins a la plaça d'Osca, a tocar del parc de l'Espanya Industrial. Aquesta presència de castelleres i castellers va permetre als Gausacs descarregar amb tranquil·litat un 3 de 7, un 5 de 7 i un 4 de 7. Per cloure l'actuació quatre pilars de 4 repartits en dues rondes, pilars molt necessaris per anar rodant la canalla que tot just ara comença a fer castells.

Pel que fa a la resta de l'actuació, els Castellers de Sants van descarregar el que coneixem com la clàssica de vuit, amb el 3 i el 4 de 8 acompanyats del 2 de 7 i els Castellers d'Esplugues van fer una meritòria actuació descarregant el seu primer 2 de 7 de la temporada acompanyant-lo d'un 5 de 7 i del 4 de 7 amb el pilar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem