Per molts anys, Mira-sol Teatre!

Enguany Mira-sol Teatre celebra 25 anys de prolífica i profitosa existència

El dissabte 29 de març vaig assistir a la representació d'El criat de dos amos de Goldoni. Ens van oferir una esplèndida funció amb una sala plena de gom a gom, amb un públic que no va parar de riure en tot moment (tal com ja havia passat en la funció del dia anterior). A part de la vigència i l'actualitat del text de Goldoni, el treball va ser magnífic en conjunt, amb actuacions molt destacades com la dels veterans Pep Miramunt (Pantalone), Ricard Mariné (Doctor Lombardi) o Josep Castany (Briguel·la). I una actuació destacadíssima, vertebrant tot l'espectacle, del jove Sergi Aguilera en el paper de Trufaldi (un dels noms de l'arxiconegut Arlequino) acompanyat d'una Colombina-Maragdina brillant, a càrrec de la joveníssima Cristina Roda.

Tots plegats dirigits amb saviesa per la Rosa Sicart. Vestuari i escenografia a càrrec dels mateixos membres de la Companyia i sempre comptant entre bambolines amb gent tan imprescindible com la Pepa Gómez. Al matí, amb motiu del Dia Mundial del Teatre, ja havia vist tota la "troupe" mirasolenca (un record en especial per al Francesc Fonolleda) fent trapelleries en un fragment d'El metge a garrotades de Molière i és que aquest gènere inspirat en La Commèdia dell'Arte els va com l'anell al dit.

Tot l'any 2014 serà un any commemoratiu, segons va dir la Rosa Sicart. No es perdin l'honesta feina d'aquesta gent que fan comèdia per amor a l'art. Són unes persones que es diverteixen i diverteixen el públic, amb un fort arrelament al barri, que han sabut combinar la feina d'actors veterans amb la de noves generacions. Ara que tot just s'acaben de concedir els Premis Ciutat de Sant Cugat, no els sembla que aquest grup de comediants en mereixeria un l'any que ve?!

 
Comentaris

Destaquem