Per sempre, Terra Dolça!

Aquesta setmana m'ha arribat la notícia que el Terra Dolça tanca les seves portes

Tanca després d'onze anys plens de gastronomia, cultura, nits incombustibles de converses entre amics, de rialles i somriures i de tantes i tantes coses que hem viscut en aquest espai gastronòmic i cultural.



Recordo com si fos ahir el dia que en Guim em va explicar el projecte que tenia entre mans, fer un espai gastronòmic i cultural que esdevingués un punt de referència per la gent de Sant Cugat.

No, no era el típic restaurant, que d'aquests ja n'hi ha un munt a la nostra ciutat, volia ser un espai d'agitació cultural en la seva màxima expressió, un lloc on les persones que volien exposar les seves propostes culturals ho podien fer, independentment de si eren més o menys conegudes. Aquell dia vaig adonar-me'n que tinc la sort de compartir el mateix moment històric amb un grup de persones que creen les eines, tenen l'empenta i el carisma per marcar les nostres vides i canviar el petit espai de temps que ens ha tocat viure.



Durant aquesta última dècada, he passat moltíssimes hores en aquelles dues plantes, gaudint de xerrades, concerts, sopars, i una llarga llista d’actes i activitats, que han fet que el Terra Dolça fos un punt de referència per mi, i crec sincerament que per a moltes més persones de la nostra vila i d’arreu dels Països Catalans. Un punt de referència que ens ha fet sentir a com a casa nostra, que ens ha acollit i ens ha fet gaudir d’un bon menjar i d’una excel·lent companyia.



Un dels millors records que m'emporto del Terra Dolça, va ser el dia que li vaig dir a la Laura si es volia casar amb mi, un d'aquells moments que no s'obliden mai, i que ara ens fa gaudir de l'Aina, aquesta personeta que ens omple la vida!!



Segurament, Sant Cugat perd un espai de trobada, de relacions socials i culturals, un espai de llibertat, però el que sí que és segur, és que les persones que hem pogut gaudir i conviure al Terra Dolça hem guanyat una gran família!



I sobretot, vull donar les gràcies a totes aquelles persones que han fet del Terra Dolça l’espai gastronòmic i cultural, un lloc acollidor, agradable, obert, dinàmic i durant aquests anys, per mi imprescindible. Vull donar les gràcies especialment a en Guim i la Maria, per la seva dedicació i la seva perseverança i alhora felicitar-los pels resultats aconseguits una vegada arribat el final d’aquest camí.

Comencen camins nous plens de sorpreses i els hem de fer amb la mateixa il·lusió que el primer, per fer del nostre país una terra lliure i dolça!



Moltes gràcies, De tot cor!

Twitter

 
Comentaris

Destaquem