Amb el permís del PROCICAT!

'Durant aquest any no s'ha deixat de preparar activitats, però tot i les mesures de seguretat adoptades els actes es veien cancel·lats pel PROCICAT'

La cultura ha sobreviscut a dures penes un any de pandèmia. Reivindiquem la cultura en temps de pandèmia! Per què? Doncs perquè la cultura som totes! I ens enriqueix, són les nostres pròpies arrels.

En l'últim any el Senglar Cultural-Comissió de Cultura del CB ha vist alterada tota la seva tasca, les programacions suspeses, els actes anul·lats i les festes populars cancel·lades. Durant aquest any no s'ha deixat de preparar activitats, però tot i les mesures de seguretat adoptades els actes es veien cancel·lats pel PROCICAT.

A finals de l'any passat, La Floresta va poder gaudir d'uns actes, Cabaret de Circ, actuació de màgia per infants i Cavalcada de Reis. Com cada any, aquest 2021 hem programat un any de cultura, no hem pogut fer carnaval, però sí que començarem amb Santa Jordina adaptada a les condicions actuals.

Al maig tindrem divendres de teatre, i portem tot un espectacle de cultura urbana: Flow by Dani Pulmon. Al juny no faltaran els Docus a la Fresca, un espectacle aeri+Golconda i la revetlla de Sant Joan. Juliol: Festa Major! A l'octubre celebrarem la Castanyada

També tindrem l'Observació d'Estels, s'ha de mirar quin dia els estels estan més disposats a ser mirats. Tampoc faltarà l'intercanvi de plantes, si pot ser a primavera i tardor, i concerts i actes que puguem anar afegint. I per finalitzar l'any farem el Quinto tradicional.

No t'ho perdis i aporta el teu granet de sorra a la teva cultura del poble! Totes les activitats programades es realitzaran sempre que pugui ser al Casino amb limitacions d'aforament, distància, desinfecció, controls d'entrada i les mesures de seguretat per tal d'aconseguir el permís de les autoritats.

 
 
Comentaris

Destaquem