Perplexitats estiuenques (I)

Habitualment, cada mes faig neteja dels diaris i revistes que ja no puc guardar com feia abans. L’acumulació de paper és una de les característiques de la gent que, com jo, ha après molt amb la premsa escrita.

Retallar articles i guardar-los en carpetes per, després, passats uns anys, tirar les carpetes senceres. Amb els llibres encara no puc. Així doncs, abans de tirar els Diaris de Sant Cugat repasso alguns titular i continguts, i els que parlen de números que depenen de l’ajuntament, em ballen al cap.

Perquè tenim una subvenció de 49.845 € per Sant Cugat amb el Poble Sahrauí i 29.300 € per Càritas Sant Cugat? No són més importants per un consistori els pobres de la ciutat que els malaurats saharauís, sent tots, els uns i els altres, importants com a persones?

Perquè una regidora sense cartera (vol dir sense feina en concret?) cobra 24.000 €? Perquè una tinent d’alcalde amb dedicació parcial (quantes hores, vol dir parcial?) cobra més que un regidor amb dedicació exclusiva?

Perquè es controla amb rigor els horaris de determinats locals amb llicència per tancar fins les 3 o les 5 de la matinada i no es talla radicalment el mal anomenat “botellón” que tothom sap que es fa, on es fa i on es compren les begudes per fer-ho?

 
Comentaris

Destaquem