La perversió del llenguatge

'Les jugadores de la nostra magnífica selecció són les úniques i autèntiques protagonistes, i s'han guanyat per mèrits propis ser les millors líders'

La perversió del llenguatge, de la qual m'heu sentit parlar tant, i ara sumo la perversió de les accions. Vergonyoses les declaracions del Sr. Rubiales a l'Assemblea Extraordinària de la RFEF, però més vergonyós va ser veure aquells palmers i palmeres que aclamaven el seu líder.

Líder? Definició segons la RAE: Persona que dirigeix ​​o orienta un grup, el qual reconeix la seva autoritat; Autoritat? Segons la RAE, prestigi i crèdit que es reconeix a una persona o institució per la seva legitimitat o per la qualitat i competència en alguna matèria; Prestigi? Segons la RAE, realçament, estimació, renom, bon crèdit.

De tot el descrit anteriorment pateix el Sr. Rubiales. Perquè el prestigi es guanya amb els fets, l'autoritat per la manera de guiar els resultats, i el lideratge pel respecte. Les jugadores de la nostra magnífica selecció són les úniques i autèntiques protagonistes, i s'han guanyat per mèrits propis ser les millors líders, amb la màxima autoritat en la seva matèria seguida del màxim prestigi en l'àmbit mundial.

"No et queden sopes Luis Rubiales" per arribar a l'1% del que elles ens representen. I si Jenni, no estàs sola perquè mai ho vas estar, dona una ullada al teu voltant. El que has aconseguit amb la teva veritat és titànic, dir que és David contra Goliat és quedar-me curta de mires, perquè mai no hi va haver un Goliat. Felicitats a totes les jugadores de la selecció, les autèntiques líders que han fet història amb el seu esforç, feina i sacrifici. #seacabo

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem