Pi d’en Xandri +20

Un treball de sensibilització ambiental que cal que fem també en tot el que és patrimoni cultural i artístic

Recordar en positiu sempre és bo. Traspassar a les generacions futures, als que ho van viure i als que han arribat darrerament al poble fets del nostre passat és una feina necessària i que no hem de deixar de fer. Si en paral·lel hi ajuntem aspectes de defensa d’espais naturals i de protecció d’una zona vital per a Sant Cugat, val la pena muntar actes i arribar a tothom. 

L’atemptat ara fa 20 anys al Pi d’en Xandri i l’encara no resolt “Protegim Torre Negra?” ens porta a un grup des de la nostàlgia i el moment actual a proposar-nos fer uns actes senzills però de clar contingut divulgatiu i de reflexió que esperem que arribin a la població santcugatenca i el públic en general.  

Del 25 de març al 2 d’abril 3.000 dibuixos que es van pintar ara fa 20 anys tornaran a ser exposats perquè la quitxalla d’aleshores, que va néixer aproximadament entre el 1983 i el 1994, vagi a veure el seu dibuix que des de l’escola corresponent es va lliurar a l’organització. Un treball de sensibilització ambiental que cal que fem també en tot el que és patrimoni cultural i artístic.

Uns dies en què molta quitxalla i moltes famílies s’inscriuran a la Marxa Infantil. Un control serà  al Pi d’en Xandri, a la vegada que el 3 de març  ja s’escalfaran motors. No ens limitem, però, a  passejar per la serra aquest dia i a opinar sense estar degudament informats.  

La segona quinzena de març us convidem a descobrir i a saber una mica més de la història recent del poble. Us quedareu a casa? 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem