Pilarín Bayés a La Sala Rusiñol

En la nit més fosca, l'artista sempre albira una llum per als espectadors, que els bressola

Els personatges de Bayés ens conviden a ser optimistes. Són actius, s'interrelacionen entre ells i sempre creen aquestes atmosferes que representen a l'artista, en les quals tenim la sensació immediata de pertànyer-hi, de fondre'ns-hi amb plaer.

A la claror d'un migdia amb sol a la plaça d'un poble sense nom, ens hi pot representar la pena més absoluta. En la nit més fosca, l'artista sempre albira una llum per als espectadors, que els bressola.

La representació de Pilarin Bayés és com un bàlsam que nodreix de saba nova i ens convida a viure. És llum en la foscor, sempre. Aquests dies podem gaudir del seu treball a la Sala Rusiñol. Tots anem mancats de llum, per una raó o una altra. Deixem que en aquestes dates tant significatives, ens acaroni una miqueta amb la claror amagada darrere les coses òbvies. La llum del far de Bayés, traçarà un recorregut per al nostre vaixell, que de ben segur ens aixoplugarà de les realitats més descarnades. Presentant-nos una pista, un mapa, en el qual, serem capaços de fer-els-hi front. Un Bell present el de Pilarín Bayés.

 
Comentaris

Destaquem