Un pis amb sorpresa

'Vivim en un món ple de sorpreses, bones i dolentes, i són tantes i tan variades les que ens acompanyen cada dia que ja no ens incomoden'

Vivim en un món ple de sorpreses, bones i dolentes, i són tantes i tan variades les que ens acompanyen cada dia que ja no ens incomoden, ens hi anem acostumant, però no per això que algunes d'elles, deixen de ser, si més no, discutibles. He llegit, que en rebre una herència compartida, com per exemple, heretar un immoble a mitges, cada propietari pot vendre la seva part del mateix sense haver-se de posar d'acord amb l'altre. Quan em vaig assabentar d'aquest fet, ja em va semblar prou complicat de cara als altres hereus, però aquest és un mal menor en comparació de la manera que tenen de vendre algunes immobiliàries prou conegudes.

Una d'elles, va posar un anunci per la venda d'un pis. En posava el preu, la ubicació, una foto de la façana de l'edifici i un telèfon, cap més informació. El preu semblava assequible i els interessats que van reconèixer el lloc, hi van fer una trucada per anar-lo a visitar, i aquí ve la sorpresa, els contesten que el pis no es pot veure perquè està ocupat i que treure'ls de l'habitatge és problema seu. Que per això està valorat a la baixa perquè es compra amb la gent a dins. Ah, i si quan fas el tracte amb la immobiliària els ocupes ja no hi són el preu en serà un altre, sense especificar quin.

Bé, per a mi va ser tota una sorpresa que algú pugui posar un anunci tant surrealista pensant que trobarà gent interessada en aquestes circumstàncies, però el fet de viure ensenya coses, perquè es veu que no és el primer cas, que és força habitual.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem