El plaer d'ajudar no té límits

'Us animem al fet que no poseu límits a la vostra generositat i que mireu de venir a omplir el Teatre-Auditori'

Les persones que tenen un alt esperit de servei tenen la sort de poder sentir i experimentar que el plaer d'ajudar no té límits. Per què el plaer és molt gran quan dones i ajudes. Però, per altra banda, l'ajuda que cal donar tampoc té límits. Sempre fa falta donar. Per sort el Teatre-Auditori té una capacitat limitada de localitats, aproximadament 900, i al Rotary Club de Sant Cugat li agradaria molt que totes estiguessin ocupades per persones solidàries i entusiastes de la música i la dansa aquest diumenge dia 10 d'abril. La nostra voluntat de servei i la de Gilgal Solidari, l'entitat beneficiària del concert Música per a la solidaritat, no tenen límits.

Més info: La Música per a la Solidaritat, del Rotary Club, vol impulsar la tasca de Gilgal Solidari

Us animem al fet que no poseu límits a la vostra generositat i que mireu de venir a omplir el Teatre-Auditori. Gaudireu d'un espectacle musical i de dansa que us faran vibrar i us donaran una gran alegria. La mateixa que vosaltres donareu amb els vostres aplaudiments als artistes de Sant Cugat que participaran.

Perquè no sé si ho sabeu, però la generositat i vàlua dels artistes que interpretaran aquest concert, tampoc té límits. I vosaltres? Posareu límits a la vostra sensibilitat i generositat? Estem segurs que no. Els membres del Rotary Club preparem aquest concert cada any per ajudar a les entitats i als artistes de Sant Cugat. Us esperem al Teatre-Auditori a les 19:00. La vostra presència impulsarà a Gilgal a continuar la seva gran tasca de servei sense límits al barri de Sant Francesc, a Sant Cugat i a Ucraïna, no podeu faltar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem