Plegats, ens en sortirem!

Article d'opinió de Soler parlant de la desescalada de la COVID-19

Fa més de dos mesos que estem confinats, els territoris comencen a "desescalar-se" de manera desigual, i els i les santcugatenques de manera generalitzada hem complert amb allò què se'ns demanava: civisme, cooperació i solidaritat

Els serveis de l'Ajuntament no han deixat de funcionar i s'han reforçat aquells que eren més essencials, cobrint mancances d'altres administracions, com han estat les desinfeccions de residències o de material sanitari. Com a govern hem fet un esforç i hem proveït més de 7 milions d'euros per fer front a la COVID-19 i mitigar el seu impacte en la població i en el teixit econòmic, i si fos en cercarem més. Tot, per fer front als aspectes de cohesió social i vulnerabilitat de la ciutadania que pitjor ho està passant, així com treballar en l'afectació econòmica i d'activitat comercial.

L'oposició també ha anat desescalant la seva posició inicial de bloc versus la gestió i les propostes del govern, malgrat l'incompliment dels anuncis discordants de col·laboració. S'han adonat que el millor és anar plegats, malgrat les dificultats i els entrebancs. Per treballar les mesures del pla de xoc i de reactivació social i econòmica hem establert des del primer moment espais permanents de debat i confrontació de propostes, amb contacte directe amb els col·lectius, entitats, i agents socioeconòmics i polítics de la ciutat. Hem impulsat nous llocs de trobada setmanals on govern i oposició hem compartit informació, i hem reforçat la voluntat de col·laboració amb la constitució de grups de treball específics a través de comissions especials i la reformulació del consell de ciutat. 

Perquè només plegats ens en sortirem.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem