El poder de la Rosa

'És un símbol que mostra la capacitat de treball, generositat, perseverança, valors socialistes i socialdemòcrates, solidaritat, diàleg, treball...'

Els i les socialistes de Catalunya vàrem celebrar el passat diumenge la tradicional Festa de la Rosa a la pineda de Gavà. Una festa que se celebra des de fa més de 35 anys i que mai ha estat aturada, ni tan sols per la pandèmia. Enguany la festa de germanor ha aplegat a més de 20.000 persones, continuant el camí endegat fa 45 anys pel PSC, és l'únic partit fidel als seus ideals que no ha canviat les seves sigles, ni amagat la marca.

El poder de la Rosa és una campanya de sensibilització, afiliació, i de reconeixement social del PSC. És un símbol que mostra la capacitat de treball, generositat, perseverança, valors socialistes i socialdemòcrates, solidaritat, diàleg, treball... Amb la mirada posada als catalans i catalanes, a Catalunya, a Espanya i Europa, és la força política municipalista per naturalesa, i així s'ha demostrat essent la primera en la implantació territorial i amb més militància activa.

En moltes ciutats i pobles del país hem demostrat com treballem, com a Sant Cugat, amb una gestió rigorosa, entenent la responsabilitat que tenim vers els veïns i veïnes, generant estabilitat allà on no n'hi havia, que no ha decebut, i que ha demostrat saber estar sempre a l'altura de les circumstàncies, que transmet seguretat, serenitat, expertesa i temprança.

El socialisme català és això, treballar per la gent, tenir cura amb propostes i solucions als seus problemes, estar al costat de les classes mitjanes i treballadores, donar resposta a les necessitats d'aquesta nova societat. Potenciar la sanitat i l'educació, no cercar problemes, sinó aportar solucions, i practicar el diàleg i el consens. En definitiva: #elpoderdelarosa

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem