Les polítiques d'igualtat no són només per a les dones!

"Vull lluitar per un món millor per a les que comencen un trajecte vital ple de possibilitats", diu Fortuny

Vull reivindicar-me com a treballadora, com a mare, com a filla, com a professional, com a política, com a veïna... com a dona. Vull retre homenatge a les que ja no hi són i s'hi van deixar la pell, a les que en silenci van suportar-ho tot, a les que van agafar la bandera de la reivindicació i van emprendre lluites ingrates poc compreses. A totes elles: gràcies! Vull un món més just per a totes nosaltres que encara hi som, i per a les que han de venir.

 

Vull lluitar per un món millor per a les que comencen un trajecte vital ple de possibilitats, per a les que "estan en ello", per a les que trenquen els sostres de vidre, per a les que criden i per a les que callen. Per a les que s'han fet grans però volen viure, per a les que estan estudiant, per a les que la discapacitat els suposa una duresa afegida, per a les que opten per altres camins no previstos, per a les valentes i per a les que tenen por, per a les que no estan còmodes amb el seu cos, per a les que estimen d'una altra manera.

Per a totes, vull un món millor, un món més just, per a totes, sense excepció. Vull estendre la mà a tots els que encara no us heu adonat del futur que ens espera si homes i dones lluitem junts, només així tindrem les mateixes oportunitats, podrem assolir la justícia social i els drets humans seran les nostres lleis més preuades. Vull exigir, ara i tot l'any, que com a societat, donem el mateix tracte, garantim els mateixos drets i oferim les mateixes oportunitats a tothom, sigui dona o home, nen o nena, perquè les polítiques d'igualtat no són, només, polítiques de dones, afecten, d'una manera o altra, a tota la humanitat.

 
Comentaris

Destaquem