Les pomes podrides

'És increïble com 2 o 3 persones (polítiques i tècniques) poden embrutar el prestigi d'una organització amb tot el que això comporta, membres tòxics d'un equip; pomes podrides'

Si ens seguiu a les xarxes (@apvvalldoreix) veureu que amb les obres de la rambla del Mossèn Jacint Verdaguer, ens van posar l'entrada del gual on no corresponia. Les peces que havien de posar a terra, que feien de rampa, estaven mal replantejades. Així que abans que fessin res ens vam posar en contacte amb l'EMD Valldoreix perquè les modifiquessin, atès que paguem gual i entorpien la nostra entrada de vehicles.

Quina és la nostra sorpresa quan continuen amb l'obra perquè el tècnic municipal no atén a raons i dona ordres a la constructora perquè segueixin segons està, mal plantejat. Bé, sorpresa és un dir, perquè no és la primera vegada que ens passa. Finalment va haver de venir el president de l'EMD (el que alguns diuen que no fa res) a solucionar-nos la papereta perquè cap dels seus descendents, ni polític ni tècnic, ha estat capaç de fer cas a la nostra crida a la responsabilitat.

És increïble com 2 o 3 persones (polítiques i tècniques) poden embrutar el prestigi d'una organització amb tot el que això comporta, membres tòxics d'un equip; pomes podrides. Agraïm el Sr.Puig la seva intervenció, però la veritat és que em fa mal que li creixin "els nans" per tot arreu. Des de l'oposició, fins als seus propis col·legues membres de l'administració (polítics i tècnics) que l'únic que fan és erosionar la institució, al partit que representa i a la seva pròpia persona.

Convido als partits polítics que reflexionin sobre la quantitat de pomes podrides que tenen a les seves files i apel·lo a la modernització de les administracions públiques perquè no hàgem de carregar amb personatges indesitjables la resta de les nostres vides que només produeixen despesa municipal, desgast de les organitzacions i perjudicis a la societat civil.

 
 
Comentaris

Destaquem