Premis (ciutat) de Sant Cugat

Fins al pròxim 22 de febrer els i les santcugatenques podem votar a l'entitat, empresa, persona o associació que creguem que ha tingut el paper més destacat en el nostre municipi durant el passat 2014

Enguany hi ha moltes bones candidatures que representen bé diferents aspectes de Sant Cugat, entitats o persones que mereixien ser reconegudes perquè amb les seves aportacions fan que aquesta ciutat sigui un lloc millor per les persones que hi vivim.

Hi ha molt bones candidatures menys una, l'empresa Hewlett-Packard. Fa anys que HP segueix la política d'acomiadar els treballadors amb millors condicions laborals per contractar-ne d'altres amb uns drets i prestacions laborals molt inferiors. A tall d'exemple, en els darrers dos anys ha acomiadat a Sant Cugat més de 60 persones. Ara bé, sí que li podem atribuir un mèrit a aquesta empresa, aconseguir que durant el 2014 un 95% de la plantilla es posès d'acord a fer una vaga de 7 dies.

A l'altra banda hi ha la Comissió del Ball de Gitanes. Una entitat formada per persones provinents del món cultural que fa uns anys van decidir, de forma desinteressada, recuperar un ball de tradició popular i festiva i la gent els ha donat la raó. Si el 2014 van assolir un èxit de participació, el 2015 s'ha tornat a superar. Una activitat que té un ampli i creixent suport popular sí que mereix el reconeixement institucional i ciutadà, d'altres, no.

Segueix @OriolSava a Twitter.

 
Comentaris

Destaquem