Preparats per Sant Ponç

'Es preveu que en aquesta actuació els de la camisa verd Collserola facin un pas ben important endavant, ja que pretenen portar el primer castell de 8 de la colla després de la pandèmia'

Una de les cites marcades en fluorescent a la primera part del calendari dels Castellers de Sant Cugat és, sens dubte, el cap de setmana de Sant Ponç, que celebrem a mitjans del mes de maig. Enguany cau el dissabte 14 i el diumenge 15, els quals estaran curulls d'activitats organitzades pels Gausacs.

Dissabte a les 12 del migdia hi haurà el veredicte del 8è Premi Literari "Gausacs amunt", mentre que a la tarda, a la plaça de l'1 d'Octubre hi haurà un concert infantil a les 16.30 h, seguit de l'actuació de vigílies de Sant Ponç a les 18 h, acompanyats pels Castellers de Cerdanyola. En acabar, s'ha organitzat un sopar popular i un concert.

Diumenge arrencarà amb el grup de gralles i tabals, tocant les matinades pels carrers de Sant Cugat, que anunciaran la diada castellera de Sant Ponç a la plaça d'Octavià a les 12 h, on participaran els Castellers de la Vila de Gràcia i els Bordegassos de Vilanova, a més de la colla local.

Es preveu que en aquesta actuació els de la camisa verd Collserola facin un pas ben important endavant, ja que pretenen portar el primer castell de 8 de la colla després de la pandèmia. Només que s'ho plantegin ja té un mèrit superlatiu, ateses les circumstàncies per les quals passa el món casteller, però és que els assaigs que està fent la colla donen molta versemblança a aquesta previsió.

En acabar l'actuació castellera, hi ha previst fer un dinar de carmanyola i música al parc de Ramon Barnils, per acabar de tancar un cap de setmana que esperem que estigui ple d'èxits castellers i també de persones que pugin al carro dels Castellers de Sant Cugat i la facin ser una colla referent.

Gausacs, amunt!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem