Presentació fora de lloc

Em va sobtar força aquest canvi d’ubicació perquè, per a mi, el Teatre-Auditori pretén fer arribar uns bons espectacles culturals als ciutadans del municipi

Ja fa uns mesos vaig veure l’anunci de la presentació de la programació del pròxim trimestre del Teatre-Auditori de Sant Cugat a l’antiga Fàbrica Damm de Barcelona.

Em va sobtar força aquest canvi d’ubicació perquè, per a mi, el Teatre-Auditori pretén fer arribar uns bons espectacles culturals als ciutadans del municipi, ha anat ampliant l’oferta, l’ha variada, ha intentat millorar l’oferta per fer arribar les bones propostes culturals de cada moment al nostre teatre i garantir que el públic sigui variat. Però... on fan la presentació del següent trimestre de programació? A Barcelona.

La cosa em sembla curiosa, perquè l’esforç que han fet tant el director com els treballadors del Teatre-Auditori ha estat procurar aconseguir que la gent de Sant Cugat no marxi a altres municipis a gaudir dels espectacles musicals, teatrals i de qualsevol altre caire cultural, malgrat que l’oferta és molt més àmplia, amb la possibilitat de veure els espectacles en dies de la setmana més variats i, fins i tot, en alguns casos, més econòmics.

Si la presentació de cada trimestre ha de ser fora de Sant Cugat, es perd el sentit del gran treball que ha estat fent l’equip del Teatre- Auditori. Tot i que Estrella sigui patrocinador dels espectacles que s’hi fan, no té massa sentit, per no dir que el perd del tot, que no es presenti la programació que es farà al municipi, a més fa esvair els objectius que semblava tenir el TA, o que ens arribava als ciutadans. No sé si s’està pensant en la possibilitat que la ciutadania vagi a les presentacions de les programacions i que participi en els espectacles, però no crec que sigui la millor manera que els santcugatencs tinguin ganes de consumir l’oferta cultural que els concedeix.

Esperem que això no faci anar enrere la possibilitat que Sant Cugat tingui una oferta cultural àmplia, variada, extensa i agradable com s’estava aconseguint.

 
Comentaris

Destaquem