Projectes col·lectius vs personalismes

'Els projectes han de ser col·lectius i han d'oferir un full de ruta per a un futur millor, que en el nostre cas passa per un avenç social i un de nacional que van intrínsecament lligats'

La campanya electoral de les eleccions catalanes ha arribat al tram final. Durant aquests dies la gent d'Esquerra Republicana hem aprofitat cada escenari, cada espai possible, per explicar tota la feina feta durant els darrers anys, en un context molt difícil, per dur a terme el que creiem que hem de fer els servidors públics: estar al costat de la gent per millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida.

Els projectes han de ser col·lectius i han d'oferir un full de ruta per a un futur millor, que en el nostre cas passa per un avenç social i un de nacional que van intrínsecament lligats. Aquesta és l'essència del republicanisme: avançar tothom alhora. Per contra, durant aquestes setmanes hem vist com altres basen les seves propostes en un fort personalisme que amaga una buidor pel que fa a propostes concretes o una dependència envers la Moncloa.

Ara bé, tampoc oblidem que aquestes eleccions també van de Sant Cugat. La nostra ciutat té assignatures pendents com la segona residència, el nou hospital de referència o els intercanviadors de Volpelleres i l'Hospital General, infraestructures que suposen un salt qualitatiu i que ens faran estar més preparats per als reptes d'aquest segle XXI. Tots aquests projectes han avançat en els últims anys gràcies a la feina de la Generalitat republicana. El municipalisme, els pobles i ciutats, són el motor que fan avançar el país i això ho tenim ben clar.

Aquest diumenge, per tant, la ciutadania haurem de triar entre els hiperlideratges buits, mancats de propostes per millorar la vida de la gent, i els projectes amplis que treballen per assemblar-se a la societat que volen representar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem