A propòsit de la UNIPAU

'Avui, aquest individualisme pràctic, potser arribarà a succeir allò que s'ha parlat aquests dies, la "privació de llibertat", eix conductor de les jornades d'enguany'

Enguany a Sant Cugat hem organitzat la 38a edició del Curs d'Estiu de la Universitat Internacional de la Pau amb el tema central de, "La Privació de llibertat. Un instrument de poder". Us recomano entrar a la web i podreu gaudir de les diferents xerrades.

De fet, com assistència presencial no ha estat massa concorreguda, tret dels incondicionals de cada any, fidels amics i companys convençuts. Així i tot, totes les conferències han estat gravades i seguides per molta gent a les xarxes. Estem construint una societat que va més enllà del que és presencial. Recordo aquelles estones amb l'estimat Arcadi Oliveres i altres participants al Centre Borja, lloc on es va localitzar la UNIPAU molts anys, i on fora de les aules apreníem molt més que en una lliçó magistral.

Avui, aquest individualisme pràctic, potser arribarà a succeir allò que s'ha parlat aquests dies, la "privació de llibertat", eix conductor de les jornades d'enguany, i es podria justificar que les xarxes estan pensades com un "instrument de poder".

Reclamaria a la ciutadania santcugatenca que estigui emetent a tot aquest teixit associatiu (en aquest cas la UNIPAU), que amb l'esforç dels seus organitzadors i l'equip de treball, és capaç de gestionar, coneixement i complicitat amb tota aquella generositat que es requereix i que ja des de fa trenta-vuit anys, fa possible aquests esdeveniments. Seguim!!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem