Una proposta, per exemple

Per què no es crea una plataforma de reconversió del sector en l'àmbit local?

Que bé!! Per fi sortim de l'estupor en veure el "molt alt nivell" de la política a Catalunya i ja podem respirar tranquils tot i no saber ben bé què volen fer els escollits/des amb Catalunya i els catalans.

Anem al que ens interessa:

Són moltes les queixes en infinitats de temes, però escasses les propostes per sortir d'aquest atzucac col·lectiu dit fallida del comerç local degut domini del comerç en línia de les multinacionals tot aprofitant les restriccions de la pandèmia.

M'explico: Com que no podem desplaçar-nos amb normalitat, el ja maltractat comerç local ha rebut una sotragada extra que no és altra que l'increment exponencial del tele-comerç o com diuen, la compra en línia.

Aquí us faig una proposta a manera d'exemple en favor dels nostres comerciants:

Per què no es crea una plataforma de reconversió del sector en l'àmbit local? De tal manera que si els nostres comerciants tenen una real i eficaç aportació municipal en el tema pàgines web, sistemes de comerç en línia associats per sectors, etc. i també es crea una plataforma associada per garantir una logística local (sistema de repartiment centralitzat al municipi) directament gestionada pel comerç, de tal forma que en lloc de comprar en línia a Sant Petersburg o puguem fer a la botiga de la Rambla, per posar un exemple, i que ens ho portin a casa de forma ràpida i eficient amb l'avantatge associada que els clients podem comprar en directe o el que també veiem a la pantalla de l'ordinador, en línia.

És senzill, si tenim un sistema de venda en línia generalitzat en l'àmbit local, tindrem més llocs de treball, millor proximitat comerç-client i que una gran part de tot es quedi a casa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem