Protagonistes 2021

"Comencem per una que es va quedar sense poltrona i la col·loquen al port de Barcelona; a la del port l'envien a Incasòl; a la de medi ambient l'envien als ferrocatas"

Al TOT d'aquesta setmana es publica una llista de persones que segons ells, han destacat durant l'any que acabem de deixar.

Mirar aquesta llista és digne d'anàlisi. Comencem per una que es va quedar sense poltrona i la col·loquen al port de Barcelona; a la del port l'envien a Incasòl; a la de medi ambient l'envien als ferrocatas i al que hi havia als ferrocatas l'envien a medi ambient amb el nou vicepresident. D'oca a oca i tiro perquè em toca. I el pobre ciutadà anar pagant els sous d'aquest personal, i si amb els impostos actuals no s'hi arriba, cap problema, se'n creen de nous i vinga! Hi ha més polítics a la llista, de molt dubtosos mèrits tots ells, realment.

Després hi ha un petit grup de persones que han estat nomenats, guardonats o que passen a ocupar càrrecs d'entitats i associacions. Persones amb destacades trajectòries al darrere que segurament mereixen aquest honor.

Però hi ha dos casos especials. El primer és en Ramon Palacio, el nostre síndic, gran professional i millor persona, que l'indueixen a dimitir i que ara no hi ha manera de consensuar el seu relleu. I ell segueix. Tot un exemple.

El segon és l'Albert Royo, exsecretari general del Diplocat. Una trajectòria professional exemplar representant Catalunya arreu del món. Respectat per tothom, va concentrar tot l'odi dels "a por ellos". Funcionari al servei d'un poble, que ara es veu perseguit pel Tribunal de Cuentas amb una demanda de 4,5 M€ que li enfonsen la vida. I els polítics que en aquell moment eren els seus caps, què estan fent per ajudar-lo a ell i als altres que estan com ell?

Possiblement res, només jugar al joc de l'oca.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem