Les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya i Sant Cugat

"A vegades ens oblidem de la importància que pot tenir per la nostra ciutat el signe que tingui el govern de la Generalitat"

Cal recordar la importància de les properes eleccions al Parlament de Catalunya, tant pel futur de llibertat del nostre país, de camí cap a la República catalana, com per la gestió de la crisi derivada de la pandèmia, que necessitarà un govern fort i d’esquerres, per tal de donar resposta a les prioritats de les persones, començant per les més vulnerables.

Tanmateix, a vegades ens oblidem de la importància que pot tenir per la nostra ciutat el signe que tingui el govern de la Generalitat. Hi ha reivindicacions que, segons qui governi, podran ser ateses i tingudes en consideració o bé arxivades en un calaix sense fons.

 

Fent un repàs, podem trobar exemples locals: l’Escola La Mirada, que caldrà accelerar i no posar traves a la modificació urbanística en marxa; caldrà aturar la ubicació d’un camp de golf a Can Sant Joan, com pretén actualment l’Incasòl, i la conseqüent cessió de la seva propietat als ajuntaments, a fi de que les respectives poblacions decideixin el seu futur. Així mateix, la modificació legislativa per donar solució al tema dels volums disconformes en la concessió de llicències; la creació d’un nou hospital públic a la nostra ciutat; la instal·lació de la nova residència per a gent gran; i el túnel per a bicicletes als túnels de Vallvidrera, entre d’altres.

Moltes són les coses que depenen del Govern de la Generalitat, i que ens afecten com a ciutat. He exposat alguns exemples vinculats a urbanisme i territori, però n’hi ha molts més: en educació, salut, medi ambient, seguretat, etc. Tots aquests temes i com volem que se segueixin, depèn de nosaltres i de qui triem per desenvolupar-los.

No ens podem equivocar!

 
Comentaris

Destaquem