Els pròxims trenta-cinc

". Des d’aquella primera ràdio, he tingut l’honor i el plaer de col·laborar en alguns dels mitjans de la casa, especialment el TOT", diu Amorós

Aquests dies el TOT celebra trenta-cinc anys i ho fa com li toca, recordant-nos com era Sant Cugat aquell 1985 que sembla tan lluny. Tot just feia set anys que els meus pares s’hi havien establert, encara amb tots els fills a casa, i van obrir la boutique Crit, al carrer de Villà. No gaire lluny, poc després, es va instal·lar Ràdio Sant Cugat, el primer projecte de Ramon Grau en el món de la comunicació local, que va precedir al TOT. Si aquest home fos nord-americà, Orson Welles hauria titulat la seva pel·lícula Ciutadà Grau i no Kane. Per sort nostra, és català i santcugatenc, i la seva visió s’ha convertit en un projecte multimèdia que no només ens ha explicat, sinó que ha ajudat a construir el Sant Cugat de les últimes tres dècades. Des d’aquella primera ràdio, he tingut l’honor i el plaer de col·laborar en alguns dels mitjans de la casa, especialment el TOT, on em podeu llegir cada setmana.

He de dir que sempre he trobat un editor professional i compromès amb la ciutat i el país i, sobretot, amb un respecte exquisit per la llibertat d’expressió en les feines que he tingut la sort que m’edités. Un ADN, per cert, que brilla també en els seus fills. Mai no oblidaré l’actitud i el compromís del mitjà en tots els fets nacionals del 2017.

Potser li haurem de demanar com veu la ciutat dels pròxims trenta-cinc. Perquè segur que el TOT hi serà. Segurament no hi haurà cotxes, ordinadors o telèfons. Potser ens comunicarem amb dispositius telepàtics. Els nostres fills i nets treballaran en coses que ara ni imaginem, però, cada setmana, tindran una nova edició del TOT per entendre el què passa i dissenyar el Sant Cugat del futur.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem