El PSC, de nou decisiu

'Molt s'especula sobre les aliances posteriors, però ara no és el moment, primer celebrem les eleccions, mirem els resultats i després cerquem els acords per formar govern'

Les eleccions municipals es preveuen incertes, malgrat això, el PSC tornarà a ser decisiu per a la governabilitat de la ciutat. Molt s'especula sobre les aliances posteriors, però ara no és el moment, primer celebrem les eleccions, mirem els resultats i després cerquem els acords per formar govern.

Podem assegurar que el PSC no ha encetat cap negociació i no ho farà fins que s'hagin celebrat, però entra dins de la normalitat, que entre formacions polítiques o portaveus, tinguem contactes. Parlem, perquè la política es construeix des de les relacions humanes. Ho hem de dir ben clar: l'acord de govern assolit el 2019 per les forces d'esquerres ha funcionat! I doncs, per què no hauríem de voler-ne la continuïtat? Ara bé, preguntem-nos, si el PSC fos la primera força d'esquerres, la resta de partits d'esquerres estarien disposats a donar suport a una alcaldia socialista?

De la gestió del govern n'estem satisfets, hem virat el rumb de mica en mica i sense fer soroll, una transformació plena d'impediments interns i externs. Una resistència generada per 32 anys de govern monocolor, no ha estat fàcil i no està sent fàcil, però hem reorganitzat i potenciat les àrees principals de l'Ajuntament, impulsant una nova filosofia de treball i relacions, malgrat que ens queda molta feina.

És evident que els temporals, la pandèmia, la crisi generada per la guerra d'Ucraïna i d'altres circumstàncies a les quals hem hagut d'afrontar, ens han marcat el mandat, no es pot obviar, però hi hem destinat molts recursos per mitigar els seus efectes, i ho seguirem fent, volem que Sant Cugat continuï progressant. És per tot això que vull ser alcalde. #StQgatAvança

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem