El PSC, el partit preferit

'El perfil reconegut del PSC marcadament és el de responsable, d'ordre, seriós, estable i de bon gestor, i sense fer estirabots'

A partir de la darrera enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), s'han realitzat anàlisis al traspàs de vot en unes eleccions al Parlament de Catalunya, i la seva possible projecció en les municipals del 2023. Tothom coincideix de manera general que la dinàmica d'aquestes tendències es poden aguditzar en unes municipals.

El partit que més creix és el PSC, també augmenta el PP i es mantindrien ERC i CUP. A la resta no els hi donen crèdit: la desfeta i desaparició total de Ciutadans és unànime, una davallada important de JuntsxCat es dona perquè allà on han estat a l'oposició i no l'han exercit amb força empitjoren. Els que semblen destinats a repetir o minvar resultats són els Comuns amb una escassa presència municipalista, amb pocs referents capaços de retenir el seu propi vot. VOX també es desinfla.

El perfil reconegut del PSC marcadament és el de responsable, d'ordre, seriós, estable i de bon gestor, i sense fer estirabots. I si a més, se li suma el caràcter i la projecció del seu presidenciable Salvador Illa, amb un fort lideratge per part de, l'anomenat efecte Illa, veiem totalment i absolutament la coherència d'aquestes tendències amb una persona absolutament entregada, i un gran equip de treball, preparat per governar el país.

Recordem que en aquests moments la Generalitat de Catalunya està en una situació d'ingovernabilitat, dos partits que no es parlen i que un d'ells es dedica a desestabilitzar contínuament arrossegat pels personalismes dels seus febles lideratges.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem