Punt de mediació del lloguer

Article d'opinió de Gibert explicant la tasca de l'Oficina Local d'Habitatge en la mediació del lloguer

Són temps difícils i ho sabem tots, no cal aturar-nos a relatar totes i cadascuna de les dificultats que tots estem afrontant de diferent manera i cada dia. Però si hi ha alguna problemàtica recurrent i específicament complicada a la nostra ciutat són els preus de l'habitatge i en particular els lloguers. 

Amb una manca d'ingressos abrupta com la que estan patint molts treballadors, autònoms, comerciants... el pagament del lloguer es converteix en un element decisiu a l'hora d'aguantar la situació o caure en la insolvència. Per això, amb la voluntat de trobar punts d'entesa entre propietaris de bona voluntat que pretenguin col·laborar amb pal·liar els efectes de la pandèmia i garantir el dret a l'habitatge i llogaters que ho requereixin, neix des de Drets Socials, el Punt de Mediació del lloguer. 

Aquest punt, en funcionament des de finals de juliol, ja compta amb moltes mediacions fructuoses a l'esquena i pretenem mantenir-lo atesa la bona rebuda que ha tingut entre la ciutadania. Us animo a contactar amb l'Oficina Local d'Habitatge on us derivaran en funció del vostre cas al Punt de mediació. 

Només entre totes ens en sortirem i cal afinar molt les eines que tenim al nostre abast per a fer-ho, la més poderosa, sense dubte, la solidaritat i la fraternitat comunitària. Moltes gràcies als propietaris que ja s'hi ha prestat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem