Qualitat, proximitat i preu no estan renyits

Can Vador és botiga i taverna

El 99% d’aquests productes estan fets i produïts a casa nostra El 99% d’aquests productes estan fets i produïts a casa nostra
Tenen vins de cultiu biodinàmic i ecològic Tenen vins de cultiu biodinàmic i ecològic
De tant en tant sorgeixen idees d’aquelles de treure’s el barret i us ben asseguro que estem davant d’una d’aquestes. Quan hi ha il·lusió en un projecte, confiança en dur-lo a terme i uns mínims de garanties i seguretat en el que es fa… resulta difícil passar desapercebut.

En aquest cas, en Salvador Montoya va tenir la genial idea de fer reviure als seus clients i amics un retorn a les entranyables tavernes dels nostres avantpassats, que amb tocs de modernitat i senzillesa, combina perfectament dos ambients: la típica taverna de poble i la botiga de productes agroalimentaris i artesans; amb una particularitat, que el 99% d’aquests productes estan fets i produïts a casa nostra.

Així va néixer Can Vador, un lloc amb marcada personalitat i on deixar-se aconsellar també forma part de la visita. En Salvador, també molt ben assessorat pel sommelier local Pol Turull, gaudeix del que fa i contagia als comensals de forma que quan surts sempre tens la sensació d’haver après alguna cosa més de vins, olis, cerveses, vermuts, formatges, embotits…, entre molts altres productes, fets i produïts a Catalunya.

Que vagi de gust!

 
Comentaris

Destaquem