Per a quan un consultori digne?

'Tant La Floresta com Les Planes necessiten un servei d'atenció sanitària en condicions i de proximitat'

La FlorestaLes Planes són dos dels nostres barris de muntanya que es troben mancats de molts serveis importants. Un d'ells, de fet, és el de l'atenció sanitària. I és que aquests barris compten amb un consultori (amb infermeria i metge) a La Floresta i un dispensari a Les Planes. Aquest servei, tot i ja estar mancat d'infraestructura i horaris d'atenció, mai s'ha tornat a reobrir al veïnat tal com funcionava abans de la pandèmia.

Tant La Floresta com Les Planes necessiten un servei d'atenció sanitària en condicions i de proximitat. No té sentit enviar visites al CAP de Valldoreix per una qüestió de reordenació de personal i per les conveniències de la Mútua de Terrassa. L'especificitat orogràfica i demogràfica d'aquests dos barris posen en relleu totes aquestes mancances.

El darrer greuge l'hem viscut aquesta setmana quan, la baixa de dos professionals, ha deixat sense servei de metge el consultori de La Floresta. Per què Mútua és incapaç de cobrir baixes? Per què un cop més es menysté el veïnat d'aquest barri, sobretot gent gran amb dificultats per desplaçar-se?

Exigim tant a Mútua de Terrassa com al departament de Salut que cerquin una solució en condicions per aquests centres d'atenció sanitària i denunciar, com ja ha fet el mateix veïnat en altres ocasions, una situació de desprotecció de les persones que viuen en aquestes zones, amb un servei de mala qualitat i que frega la manca de garantia d'atenció sanitària.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem