Quatre anys tapant forats

'El que realment demostra aquest govern és que no sap atendre a les necessitats de la ciutat'

Fa pocs dies es va publicar en aquest mateix mitjà digital una entrevista dirigida a la nostra alcaldessa i vaig quedar perplex. Les respostes a les preguntes de la periodista no fan més que constatar que durant aquest
mandat el govern tripartit no ha fet res més que tapar forats.

Més info: Ingla (alcaldessa): "No hi haurà pressupost abans d’acabar el mandat”
Una de les facetes que també en són experts és la de vendre fum. No escoltar a la ciutadania i tirar pel dret amb què els hi sembla beneficiós per a ells, en seria una altra.
Si realment treballessin per a la ciutadania (com un bon polític hauria de fer), ja ens haguéssim assegut a la taula més d'una vegada per solucionar i posar en comú els diferents plantejaments que tenim respecte a reordenació urbanística de Torre Negra de forma responsable i professional, però no han sabut ser capaços ni tan sols de parar l'orella. Ostenten a bombo i plateret que es preocupen pels veïns i solucionen els seus problemes; però això és tan cert com que aprovaran els pressupostos abans no acabi el mandat.
Durant aquests quatre anys han anat aprovant no sé quants projectes d'habitatge social, com el de Ragull Centre (la gran solució), de moment cap sense acabar (ja no diguem començar), i no sé quantes promeses més que s'han quedat en no res... Però això sí! S'han gastat 3 milions d'euros en una masia per protegir Torre Negra. Una masia que precisa reconstrucció, a saber quan més s'hi haurà d'invertir.
El que realment demostra aquest govern és que no sap atendre a les necessitats de la ciutat.
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem