Quatre clubs a l’Índia

Una trentena de persones formaran part de l’expedició santcugatenca

La setmana passada es presentava a l’ajuntament la quarta edició del Campus Sant Cugat Índia. Una excel·lent iniciativa que va posar en marxa el Sant Cugat Esport Futbol Club amb la Fundación Vicente Ferrer l’any 2013 i que ha repetit, amb molt d’èxit, tres estius consecutius.

Enguany, la principal novetat és que tres clubs esportius de la ciutat s’han volgut adherir en aquest projecte solidari a Anantapur (Índia). A banda del Sant Cugat Esport FC, també han apostat per ser-hi el Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, la Unió Esportiva Sant Cugat i el Qbasket Sant Cugat.

El 2017 o més endavant també s’hi podrien afegir el Junior FC, la Unió Ciclista Sant Cugat i l’Europa International School, entre d’altres. Així, una trentena de persones formaran part de l’expedició santcugatenca que del 14 al 29 de juliol viatjaran cap a Anantapur amb l’objectiu de formar 170 nens i nenes de la Fundación Vicente Ferrer. Segur, però, que tornaran a Sant Cugat amb una experiència que haurà enriquit als entrenadors i directius que volen viure en primera persona aquesta apassionant experiència

 
Comentaris

Destaquem