Fer i Ser, aquesta és la qüestió del 14-F

'El 15-F Catalunya ha de poder fer un govern fort que maldi contra la triple crisi i avanci en ser un país d'homes i dones lliures'

Són moments difícils: vivim una crisi sanitària, econòmica i social, la Covid, el marc de repressió en el que vivim, etc.  Però malgrat tot, el 14F sortirem a votar. Ho farem per correu, presencial, protegits, seguint les recomanacions, però votarem.

 


El 15-F Catalunya ha de poder fer un govern fort que maldi contra la triple crisi i avanci en ser un país d'homes i dones lliures, però també i molt important que millori la vida dels catalans i catalanes. Un país que prengui decisions sense que els jutges espanyols les tombin, un país que pugui gestionar els seus recursos i que tingui les mans lliures per a parlar de tu a tu amb Europa. Des de Junts volem que Catalunya sigui una nació d'oportunitats i llibertats. I ho volem fer junts per ser allò que vam ser l'1-O, un poble determinat. Fer i Ser, aquesta és la qüestió.

Aquesta pandèmia ens ha posat de manifest què vol dir haver de gestionar una crisi sanitària, econòmica i social amb les engrunes que ens retorna l'estat espanyol, què vol dir haver de demanar permís constantment per fer. Volem gestionar els nostres propis recursos i destinar-los a la sanitat, a l'educació, a tenir cura de la nostra llengua, del nostre medi, de la gent dels nostres pobles i ciutats. Volem ser un país energèticament sostenible i fer aflorar tot el nostre talent. Som un país de gent que es lleva ben d'hora, que emprèn, que arrisca. Som un país d'acollida i solidari. El 14 de febrer, votem Laura Borràs presidenta, votem el President Puigdemont.

 
Comentaris

Destaquem