Qui cuida de Volpelleres?

Sovint es parla de descentralitzar Sant Cugat, de donar vida a les zones que no són el mateix centre. El mateix Ajuntament dóna importància a dinamitzar els barris i ha intentat anar complementant els diferents barris per possibilitar una millor vida dels ciutadans, visquin al barri que visquin, però no és suficient en alguns dels barris.

Algú té present què passa ara a Volpelleres? El barri està patint una plaga de rates (o més aviat podríem dir ratotes! Algunes tenen mida de conill) N'hi ha moltíssimes i te les trobes a qualsevol hora del dia o de la nit. Ara bé, quan és fosc, es passegen pel barri amb més comoditat, i quantitat! Els veïns d'aquest barri les veuen amb freqüència, han fet denúncies i tot segueix igual.

Les condicions de salubritat i d'higiene han de ser bones, i més quan parlem de Sant Cugat! Un municipi que té Smart Street, que neteja els carrers del centre el dissabte al matí deixant tot el terra moll (i fent que el terra rellisqui com una mala cosa!), que ha fet campanyes per aconseguir que els ciutadans millorin en civisme...

Potser ha arribat el moment de dedicar algun esforç més al barri de Volpelleres per aconseguir eradicar aquesta grandíssima quantitat de rates perquè els nens puguin anar pel carrer amb tranquil·litat o jugar als parcs, places i les zones verdes; i perquè els adults no pateixin cada vegada que en veuen una mentre passegen els gossos, van a l'estació o passegen per la zona.

Si el barri es va omplint de ciutadans, aquests esperaran tenir unes bones condicions i no voldran trobar-se'n cap. Sembla que els veïns han pres alguna mesura pel seu compte usant raticides. El problema d'aquestes actuacions és que alguns gossos que passegen pel barri de Volpelleres estan patint intoxicacions a causa d'algun producte que hi ha per la zona, i podria ser que el raticida, a banda de no acabar amb les rates, estigui emmalaltint i matant alguns dels gossos.

Considero que cal seguir treballant per millorar les condicions d'aquesta zona, encara barri dormitori, per aconseguir que hi hagi més serveis i vida. Potser d'aquesta manera i amb la insistència de més veïns, s'aconseguirà que les rates marxin i no molestin més als ciutadans de Sant Cugat.

Si la situació segueix així... potser els veïns hauran de buscar algun flautista d'Hamelin que s'emporti ben lluny aquests animalots bruts i molestos.

 
Comentaris

Destaquem