Qui m’ajuda a fer una gimcana pel centre ciutat i posar en valor la nostra història?

Sóc afortunada d'haver nascut en una família amb un pare molt emprenedor, de gran èxit professional

Puc dir que ja sóc més santcugatenca que barcelonina. Visc a Sant Cugat des del 12 anys. Des d'en fa 15, hi tenim la seu social del Family Oficce (FO). Fets que m'han permès conèixer Sant Cugat des de la vessant personal i des de la professional. He vist com el poble s'ha transformat en aquesta bonica ciutat, si bé ha sabut conservar-ne l'esperit.
 

Us heu fixat en la quantitat de xifres, noms, colors, dibuixos... i altres vestigis del passat que descobreixes tot passejant pel centre? Com a santcugatenca que hi treballa i hi viu, m'agradaria demanar-vos ajuda per organitzar una gimcana. Vaig tenir la sort de fer –ne una pel Born de Barcelona. Es tractava de descobrir pistes pel carrer sobre la història d'un personatge vinculat a la zona. Va ser una experiència genial que voldria reproduir a Sant Cugat.
 

Sóc afortunada d'haver nascut en una família amb un pare molt emprenedor, de gran èxit professional, i, acompanyat sempre, per una gran dona al seu costat. Sense la meva mare crec que l'èxit professional del meu pare i ara de la família no hauria estat possible. És ben certa la frase que darrera (al costat, diria jo) d'un home d'èxit sempre hi ha una gran dona. Voldria aprofitar aquestes línies per reivindicar la capacitat de dones com la meva mare per transmetre uns valors familiars, per contribuir a l'èxit dels altres sense esperar res a canvi, només per la satisfacció de tirar endavant una família unida i honesta.
 

Les grans famílies es construeixen com les ciutats. Qui sap si amb la gimcana que us proposo crear posem en valor el nom de grans dones que han deixat petjada a Sant Cugat. Qui m'ajuda? (gimcanasantcugat@gmail.com)

 
Comentaris

Destaquem