Qui menteix?

'Ja no es tracta de veure el got mig ple, o mig buit. O hi ha dèficit o hi ha superàvit'

És veritat que un got el pots veure mig ple o mig buit, segons la teva perspectiva, però el que és evident és que el got només està a mitges. (Ara, com a Granollers, parlaré de "els blaus" i "els blancs" i que cadascú ho interpreti).

A Sant Cugat els blaus diuen que l'Ajuntament té un forat d'uns 15 milions d'euros i els blancs, tot el contrari, que l'Ajuntament tancarà el 2022 amb 15 milions de superàvit. Ja no es tracta de veure el got mig ple, o mig buit. O hi ha dèficit o hi ha superàvit. Els blaus diuen que això és un desastre, els blancs, en canvi, diuen que tot va la mar de bé. Els blaus diuen que aquest any les entitats patirem perquè les subvencions perillen i els blancs, que no cal patir. De fet, hi ha hagut 2 anys en què no hem rebut els diners fins als últims dies de desembre i els altres 2 en què no els hem rebut fins a l'any següent. I són unes subvencions cada cop menys significatives, perquè estan congelades des de fa temps.

Si l'Ajuntament dels blancs és incapaç d'entendre que hi ha entitats que estan fent una feina social o estan prestant uns serveis que altrament hauria de fer el mateix Ajuntament; si l'Ajuntament dels blancs no valora que si se n'ocupen les entitats, s'estalvia tota la mà d'obra perquè la fem de forma voluntària; si l'Ajuntament dels blancs no s'adona que està abusant de la nostra bona fe de voluntaris a canvi d'acontentar-nos amb unes petites ajudes, molt em temo que finalment tindran raó els blaus. Potser em creuria els blancs si veiés que, perquè no torni a passar el mateix, comencen a tramitar les subvencions a partir d'ara mateix. Després ja decidirem si segueixen els blancs o tornen els blaus.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem