Quinto de Dones

Enguany tornem a fer el quinto de dones, un espai on ens serveixi per apoderar-nos com a cotorres, tot fent-ho amb moltes altres dones, fent xarxa, i de forma autoorganitzada. I això és perquè ens trobem en un espai no-mixtes, on és un espai de confiança i confort. Però està clar que no només volem espais exclusivament de dones perquè ens sentim més segures, sinó per a fer xarxa entre nosaltres, per a fer-nos visibles. En moltes situacions passem desapercebudes i les nostres tasques no són reconegudes en espais mixtes, i també pel fet de tenir complicitat entre totes.

Moltes de nosaltres ens hem trobat en la situació d'haver de pujar en un escenari, i haver d'afrontar la tensió que això ens crea per com ens jutjaran, pel simple fet de ser dones. I és que això és el que socialment ens exigeix un doble esforç, el primer és el fet de parlar davant d'un gran nombre de persones, i el segon, l'autoexigència que ens imposem a nosaltres mateixes per tal d'estar a l'altura, ja que hem après a estar sempre en un segon pla.

Per això es crea el quinto exclusivament per a dones, per a combatre les inseguretats a l'hora de pujar a un escenari i superar-les en un ambient de confiança. Aquest serà doncs un espai d'oci i diversió, on qui no es perdi intentant seguir a la cotorra, serà la guanyadora!

 
Comentaris

Destaquem