Raül

Amb el teu somriure i les teves ganes de fer poble et veiem carregant castells a la plaça Octavià on t'agrada ser-hi sempre que pots. Camisa verda i fort de braços fas pinya per aixecar ben amunt castells. T'agrada nedar a mar obert superant reptes amb esforç i constància. Amb els de casa us heu vinculat a l'ensenyament públic santcugatenc. Des de l'AMPA l'escola Catalunya ha fet un manifest que recull el que molts pensem.

Deies fa un temps al Tot: "Tota la meva vida local ha quedat trastocada, i la familiar. Totes les activitats que feia jo habitualment aquí s'han hagut de modificar, des del punt de vista de la dedicació que hi tenia. Però m'ho prenc com un parèntesi...".

I ara Raül t'han trastocat injustament la teva vida per defensar unes idees i per representar-nos a molts. A la presó sense veure els teus. Quanta venjança i quanta injustícia. Tu i 9 demòcrates més tancats a la presó per defensar la llibertat. Lluny de casa perduts en un desert.

T'esperem ben aviat perquè respiris l'aire del nostre poble i estiguis amb amics i família. Per que puguis passejar per Sant Cugat i treballar en llibertat pel nostre País juntament amb els companys empresonats. No ens ho podem creure. Ni justificacions ni explicacions davant una presó injusta.

Per vosaltres i per la llibertat seguirem lluitant. Veiem força punts d'esperança a l'horitzó, i com bé dius, privat de llibertat, "desbordarem les urnes i no abandonarem mai el camí de la democràcia"

 
Comentaris

Destaquem