Rebuig a la pujada de les tarifes de l'aigua

'I per què el nostre rebuig a aquesta pujada? Doncs perquè és fruit de la nefasta política hidràulica que han fet els successius governs de la Generalitat en els darrers 15 anys'

Aquest mes de maig hem volgut presentar, com a Partit Popular, una moció al Ple per rebutjar la pujada d'un 19,5% de cop de la tarifa de l'aigua potable a Sant Cugat, que ha estat aprovada per l'AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona). I per què el nostre rebuig a aquesta pujada? Doncs perquè és fruit de la nefasta política hidràulica que han fet els successius governs de la Generalitat en els darrers 15 anys.

Més info: Acusen el PP de "populisme" per oposar-se a la pujada de la tarifa de l'aigua

Els promotors de la pujada han estat PSC, ERC i Junts. I cal que la gent ho sàpiga per tenir-ho en compte quan els arribi el rebut de l'aigua amb la pujada. No esperàvem altra cosa de PSC i ERC, però que Junts hagi votat a favor transmet un missatge nefast com a partit que lidera el govern a Sant Cugat, tenint en compte que l'alcalde Josep Maria Vallés forma part del grup de Junts a l'AMB.

En les darreres dècades, no s'han realitzat les inversions necessàries en les infraestructures bàsiques que haurien d'assegurar un subministrament correcte i suficient d'aigua per a tots els municipis catalans, ni dessaladores, ni connexió de xarxes, ni regeneració. Per tot això, creiem que estem davant d'una pujada del preu de l'aigua desproporcionada, i que se sumarà als avisos que ja s'han fet des del govern municipal de cara a una pujada a les ordenances fiscals per l'any que ve, o de la nova taxa de recollida de residus, encara sense fixar el seu import, però que, com ja s'ha dit, serà un cost important per als santcugatencs.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem