Recuperant les tradicions

'Després d'un any i mig convivint amb la Covid-19 estem preparats per mirar de viure Nadal com sempre l'hem viscut a Sant Cugat'

Poques notícies m'han fet tanta il·lusió aquestes últimes setmanes com saber que recuperem Nadal a Sant Cugat. És cert que el campament reial de l'any passat al Claustre em va encantar i que Nadal el vaig celebrar amb la família. No ens vam quedar sense Nadal del tot. Però per mi Nadal a Sant Cugat és Envelat, Quinto, Cavalcada i moltes altres coses.

Després d'un any i mig convivint amb la Covid-19 estem preparats per mirar de viure Nadal com sempre l'hem viscut a Sant Cugat. Està clar que hi haurà canvis; la pandèmia ens ha acostumat a moltes coses noves. I, ben mirat, potser és el moment d'aprofitar i canviar coses que ho necessitaven.

Una d'elles és el recorregut de la Cavalcada. Sigui o no per la pandèmia calia remodelar el recorregut i fer-lo més apte per a una ciutat de 90.000 habitants, que el que teníem feia petita fins i tot la plaça d'Octavià. Segur que els Amics dels Veterans i la Regalèssia estaran preocupats per si ens agrada o no... Dir-los que segur que sí! Que el que volem és tornar a veure les carrosses voltant i els carrers plens d'emoció per un dia!

I a l'Envelat, si hem de reservar, ho farem amb tota l'alegria! Quan penso en l'Envelat em trasllado a la meva infància, quan l'Envelat estava a la plaça dels Quatre Cantons i les mares i pares ens deixaven fent alguna activitat mentre ells feien encàrrecs... Per mi, és d'aquelles propostes que porten el segell del Sant Cugat de tota la vida, i que hem de mirar de mantenir sigui com sigui! Així que, a qui toqui moltes gràcies per tornar-nos el nostre Nadal! Per la part que ens toca a la ciutadania només ens falta participar i fer-ho amb totes les mesures que ens demanin!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem