Els recursos de la ciutat a l'abast

'Una societat compromesa amb la cura dels seus membres hauria de garantir-ne els recursos materials mínims per viure una vida plena'

Cadascú es fa gran a la seva manera. Tothom viu d'una forma o altra el pas dels anys i, probablement, siguin molts els qui se sentiran joves, encara que sigui d'esperit, tot i no aparentar-ho. "La gent gran som la joventut més activa!" com diria un conegut membre dels col·lectius de gent gran de Sant Cugat.

Cada etapa de la vida es pot caracteritzar per algunes dinàmiques més específiques i, sobretot, per unes necessitats concretes. A ningú se li escapa que la joventut es caracteritza per períodes formatius, primeres experiències laborals, aficionar-se a diverses activitats o emancipar-se. D'altra banda, si pensem en la gent gran, identificarem d'altres elements destacables com el gaudi de la família i del temps de lleure, les activitats en companyia i una especial cura de la salut i la pròpia qualitat de vida.

Lògicament, cadascú viu les diferents etapes vitals en funció també dels propis recursos i de la pròpia xarxa de suport familiar. De totes maneres, una societat compromesa amb la cura dels seus membres hauria de garantir-ne els recursos materials mínims per viure una vida plena. I és per això que a Sant Cugat estem compromesos amb què tothom conegui i sàpiga quins serveis públics té a l'abast per al moment que ho necessiti.

Els darrers dies hem fet arribar a les llars on hi viuen persones de més de 65 anys la Guia de la Gent Gran per informar sobre tots aquells recursos relacionats amb la salut, el lleure, qüestions legals o tramitacions diverses. Garantir el dret a la informació per garantir els drets dels nostres veïns i veïnes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem