Regala emocions per Nadal

'El proper concert Música per a la Solidaritat anirà destinat a dues entitats de la ciutat, que cuiden a persones amb discapacitats en salut mental'

Estem a desembre i tot el que fem té un rerefons vestit d'esperança, d'amor i de pau. Tots els dies de l'any hem d'intentar viure promovent que tots puguem desenvolupar-nos de manera justa. El que vulguis per a tu, has de voler-ho pels altres. Segur que fent això aconseguiràs generar un ambient més pacífic i just al teu voltant.

Més info: Torna el concert Música per a la Solidaritat, del Rotary Club Sant Cugat

Per Nadal regalem moltes coses i som generosos. Però poder cal pensar en ser també respectuosos amb el planeta i amb les persones. Cal procurar regalar emocions i accions que generin esperança, amor i pau, en lloc de donar coses materials.

Fa poc a Sant Cugat, s'ha celebrat una setmana plena d'activitats orientades a persones amb discapacitats i hem conegut entitats que tenen cura d'elles i els ajuden al seu desenvolupament. El Rotary Club de Sant Cugat, des de fa 17 anys, organitza un concert solidari pensat per ajudar a entitats de la nostra ciutat. El proper concert Música per a la Solidaritat anirà destinat a dues d'elles, que cuiden a persones amb discapacitats en salut mental. Les entrades ja estan a la venda. El concert, que és un tribut a Coldplay, serà alegre, vibrant i magnífic. Reserva't el dia 13 de gener per venir al teatre auditori a les 18:00.

Et convido que per aquest Nadal pensis que el millor que pots fer és regalar a la família les entrades per anar tots junts a aquest concert. Pensa en regalar sensacions i emocions en lloc de coses materials i ajudaràs a donar esperança a veïns nostres, enfortiràs lligams familiars i cuidaràs del medi ambient. Regala emocions per Nadal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem