Reinventant 'Pedra i Sang'

'Per això agraïm l'aposta de l'Ajuntament i el seu departament de Cultura per no estroncar aquesta tradició tan arrelada a la ciutat, obrint-nos de bat a bat les portes del Teatre-Auditori'

Enguany, quan aquesta maleïda pandèmia sembla haver fet caure de la programació una bona part de les activitats destacades de Nadal, sembla que podrem salvar Pedra i Sang, si més no, salvar la seva essència i el seu esperit.

Les representacions habituals de Nadal a la sala Capitular, amb la pandèmia pel mig, s'havien fet totalment inviables, tant per l'aforament molt limitat per les reduïdes dimensions de la sala, com pel nombre de participants en l'espectacle, que entre cor, actors i personal tècnic ratllaven la cinquantena de participants.

Per això agraïm molt sincerament l'aposta de l'Ajuntament i el seu departament de Cultura per no estroncar aquesta tradició tan arrelada a la ciutat, obrint-nos de bat a bat les portes del Teatre-Auditori.

La situació actual ens ha obligat, però, a reinventar el format que, en aquesta ocasió, serà de lectura dramatitzada i a reduir el nombre de participants en un grup de 14 intèrprets. El més dolorós en aquesta reducció ha estat haver de minvar la participació del cor, sens dubte el col·lectiu més estimat de l'espectacle. Enguany quatre actors solistes portaran la veu cantant de les parts musicades.

Havíem previst en aquest 2020 celebrar els 20 anys de l'espectacle i el nostre desig seria que aquesta funció del Teatre-Auditori fos el primer i el preludi d'una sèrie d'actes que s'allargarien tot l'any vinent i que acabarien el 2021 amb les representacions habituals de Pedra i Sang al Monestir.

Ens agradaria comptar amb tots vosaltres: socis, simpatitzants, amics, coneguts i saludats en aquesta funció única del 22 de desembre al Teatre-Auditori, com a mostra de suport a l'espectacle i a la Cultura, tan tocada en aquests moments de crisi.

 
 
Comentaris

Destaquem