Res de nou al dia nou?

'El futur de la humanitat depèn de tots nosaltres, però si donem pas a les dones, aquest arribarà aviat i serà molt millor'

Avui és dia nou, a casa érem nou i fa nou mesos que la mare va marxar i avui és l'endemà del dia dedicat a les dones treballadores. Aquestes coincidències em fan escriure i reflexionar sobre elles: les mares, les dones, i les persones que sempre estan al servei dels altres. Elles fan seva la frase emblemàtica de Rotary International: Donar de Si, sense pensar en SI.

A elles els hi vull donar les gràcies per tot el que m'han ensenyat, sobretot a la meva mare i dir que sí que hi ha res de nou, per què anem avançant. Poc s'imaginava el fundador de Rotary que el seu lema representa realment l'essència i manera de ser de la majoria de dones. Fa pocs dies vàrem celebrar els 118 anys de la creació d'aquesta gran organització que promou el servei als altres, amb alts nivells ètics i de lideratge, respecte a la diversitat i promovent l'amistat. Hem necessitat més de 80 anys perquè la dona pogués formar part de Rotary.

Per fi aquest any, ja tenim una presidenta en l'àmbit internacional, la Sra. Jennifer Jones, i una governadora de districte, que les veurem juntes en l'assemblea Rotaria de Tarragona el dia 18 de març. El Rotary Club de Sant Cugat l'any 2007, va incorporar la primera dona. Actualment, el 30% dels membres del club són dones i aviat s'arribarà al 40%. El lideratge de les dones sempre ha estat present i necessari per fer avançar la humanitat. Comença a casa, a la llar i cada vegada més, és més present a la societat.

El futur de la humanitat depèn de tots nosaltres, però si donem pas a les dones, aquest arribarà aviat i serà molt millor.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem