Resposta a la CUP-PC

En política cal ser honest amb els ciutadans i explicar-los la realitat dels fets

Fa pocs dies el TOT Sant Cugat publicava una entrevista als vocals del grup municipal CUP-PC a la Junta de Veïns de l'EMD-Valldoreix. Al llarg de la conversa Ferran Margineda i Xavier Humet reflexionaven sobre les actuacions de passat, present i futur de Valldoreix.

El que resulta evident llegint l'entrevista és que el seu enfocament de com s'ha de tirar endavant la tasca de govern a Valldoreix no coincideix amb la voluntat que demostrem dia a dia els membres de l'executiu valldoreixenc. I aquesta lícita discrepància és el moll de l'os de la política en democràcia, que consisteix a enfrontar diferents idees, i opinions i són els ciutadans qui, a les urnes, decideixen l'opció més atractiva.

És per això que en política cal ser honest amb els ciutadans i explicar-los la realitat dels fets. En massa ocasions veiem com la tergiversació esdevé un recurs per erosionar els rivals polítics i crear una opinió contraria a aquells triats per governar. Nosaltres no creiem en aquesta manera de fer i no la practiquem. De la mateixa manera esperem que els nostres adversaris polítics no es valguin de certes estratègies per mirar de deixar-nos en mal lloc davant de la ciutadania.

En el cas que ens ocupa, és l'afirmació sobre el sou que cobren els vocals de l'oposició a l'EMD de Valldoreix la que no es correspon amb la realitat. A l'entrevista els vocals de la CUP-PC afirmen que el seu sou no arriba als 2.000 euros anuals, quan els documents demostren que fins avui dia estan cobrant 5.200 a l'any i que, tal com els vam informar el passat mes de desembre, que a partir del 2018 podran veure incrementades les seves retribucions anuals fins als 7.680 euros.

 
Comentaris

Destaquem