Retrobada amb música

Una resposta ciutadana que confirma que hi ha possibilitats de fer una aposta ferma per aquesta munió de gent amant de la música, de qualsevol mena de música

Tornem de les vacances i la nova temporada comença amb música. "La música purifica les passions i provoca en els humans una alegria innocent i pura", diuen que va dir Aristòtil. Després del dia 11, sí que convé purificar les passions i potser, també, recuperar el sentit comú que, ja ho diuen, és el menys comú dels sentits.

 

Es presenta Contratemps, jornades de música antiga a càrrec d'un col·lectiu d'instrumentistes barrocs i luthiers conciutadans, que volen instaurar de forma regular un festival centrat en aquesta música que de vella no en te res. Un concert a l'aula magna del Conservatori, mostra d'instruments, el singspiel, "Bastian i Bastiana" que Mozart compon amb 12 anys!!, al claustre i una jam ssession amb instruments barrocs al Celler Modernista.

 

També a l'Aula Magna, el dissabte, l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, presenta la nova temporada amb concerts al TA i de cambra a la mateixa aula, una magnífica programació adreçada a un ampli ventall de públic que confirma l'encert dels seus artífexs, Flora Puntos i Josep Ferré, quan aviat farà 30 anys de la creació de l'Orquestra de Cambra que esdevindria Jove i finalment Simfònica.

Simultàniament al Celler, nova edició del Festival Vincles, aquest any dos dies seguits, divendres 13 i dissabte 14, que ens porten artistes d'aquí com Pavvla, és a dir Paula Jornet i Pol Cortés, ex The Risas, i el duo Annais Vila i Gerard de Pablo fen de teloners del grup Mishima de Davic Carabén que aixeca passions. Èxit de públic, una resposta ciutadana que confirma que hi ha possibilitats de fer una aposta ferma per aquesta munió de gent amant de la música, de qualsevol mena de música. Fem-ho!

 
 
Comentaris

Destaquem