Una reunió d'amics

'El Consell de l’Esport, al menys a Sant Cugat, és una reunió d’amics on es projecta un Power Point tot explicant-lo pàgina a pàgina, això sí, pel mateix regidor d’esports-seguretat ciutadana'

El mes passat els amics de l’Ajuntament ens vàrem convocar a les entitats esportives al Consell Municipal de l’Esport. Reunió aquesta, o millor dit trobada, per debatre diferents temes que hagin sortit i/o que s’hagin de tractar perquè tothom estigui al corrent. A aquest organisme participatiu se l’anomena Consell de l’Esport i tenint en compte que la comprensió del llenguatge és cada cop una qüestió més preocupant, m’he pres la llibertat de buscar el significat de la paraula “Consell” a diccionaris com el de la llengua catalana i el de la castellana (insistentment anomenada espanyol) i vet aquí el que hi he trobat:

  • Consell: Reunió de persones oficialment encarregades d’aconsellar al rei, el Cap d’un Estat, d’un exèrcit, d’una corporació, esp. municipal.
  • Consejo (en català Consell): Tradueixo: Organisme col·legiat que té la funció d’assessorar, administrar o dirigir una entitat.

Amics tots/es, us ho he de dir dramàticament, tant els catalans com els nostres veïns castellans estan desactualitzats, fora de context, desinformats...etc. El Consell de l’Esport, al menys a Sant Cugat, és una reunió d’amics on es projecta un Power Point tot explicant-lo pàgina a pàgina, això sí, pel mateix regidor d’esports-seguretat ciutadana i benestar animal. Llegint-ho a corre cuit amb tot el suport del “cos tècnic” del departament d’esports.

Donat el poc temps que disposem tots/es i també per l’estalvi energètic, jo m’atreviria, sense ànim d’ofendre, a proposar que el millor i més pràctic seria enviar-nos el Power Point per e-mail i llestos.
Això sí, podem acordar que es continuï anomenant-se Consell, allò de Reunió d’Amics potser és massa casolà, poc oficial, oi?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem