Sàbat: "Llegir el TOT els divendres es converteix en un moment de pau"

“La pastisseria Sàbat ha vist néixer el TOT i, des dels seus inicis, la revista ha arribat a tot el poble. Crec que quan algú arriba a Sant Cugat, el primer que fa és llegir un TOT per estar al cas de tot: actualitat, comerços, agenda... Llegir el TOT els divendres es converteix en un moment de pau: la revista acompanyada d’un bon te és una delícia!”.

Pastisseria Sàbat

Fundada l'any 1951 pel mestre pastisser Jaume Sabat, la pastisseria Sàbat ofereix una gran varietat de pastissos, rebosteria, bombons i tot tipus de detalls per regalar, amb la millor de les qualitats.


A més, a la mateixa pastisseria hi ha un espai de cafeteria on degustar qualsevol dels productes acompanyat d'un te, d'un cafè o d'una xocolata calenta. 

30 clients amb el TOT

El TOT Sant Cugat va engegar màquines tot just fa 30 anys. Al llarg de tres dècades són molts els anunciants que han passat per la publicació i han demostrat la força comercial del mitjà de comunicació. Per això compartim aquesta celebració amb els 30 primers clients del TOT, els quals encara demostren la seva fidelitat anunciant-se al TOT Sant Cugat cada setmana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem