Salut, esport i diversió, què és el pickleball?

'Resumint, tant si saps jugar a jocs de raqueta com si no, de seguida trobaràs en el pickleball un esport divertit i reptador'

Deixant a part el curiós nom, el pickleball és un esport que barreja tenis, bàdminton i tenis taula, amb normes senzilles, el que fa que sigui molt inclusiu i divertit. Està en plena efervescència a els Estats Units (encara que l'esport es va inventar l'any 1965), i és l'esport que més ha crescut en els darrers dos anys amb més de 5 milions de jugadors.

Alguna cosa tindrà, que ha cridat l'atenció d'esportistes i personalitats com Lebron James, Bill Gates, John McEnroe, Andre Agassi, Venus i Serena Williams i un llarg etcètera, que, a més de practicar-lo, han comprat equips professionals.

A Espanya el practiquen més de 2.000 persones amb la projecció de triplicar aquesta quantitat en els pròxims dos anys, i a Catalunya s'està començant i, encara que falta molt per arribar al nombre de jugadors d'altres comunitats com Andalusia i Madrid, ja n'hi ha més de 8 pistes exclusives.

És important pel creixement d'aquest esport, que associacions com ADE Vallès, també col·laborin a la difusió dels seus beneficis a través de xerrades i debats com la que es va celebrar a St. Cugat el passat mes de març al SC Trade Center.

Resumint, tant si saps jugar a jocs de raqueta com si no, de seguida trobaràs en el pickleball un esport divertit i reptador, on les tres generacions (avis, pares i nets), independentment del sexe i la condició física, gaudireu des del primer moment!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem