Sandra Gil: "Aparèixer en aquest mitjà és sinònim de garantia"

“El TOT ha estat i continua sent una eina molt important per donar a conèixer el nostre negoci i perquè tots aquells que necessiten el nostre servei ens puguin localitzar fàcilment. Vam confiar des de l’inici amb el TOT, molts dels nostres clients que vénen ho fan perquè ens han trobat al TOT i aparèixer en aquest mitjà és sinònim de garantia”. 

Vidres Gil Barcelona

Des de fa més de 40 anys, Vidres Gil Barcelona es dedicada a la instal·lació de vidres per a la llar o per a empreses. Estan especialitzats en tot tipus de vidres, mampares, miralls, finestres, entre d'altres. L'empresa, amb esperit familiar, es caracteritza pel seu tracte proper i professional.

30 clients amb el TOT

El TOT Sant Cugat va engegar màquines tot just fa 30 anys. Al llarg de tres dècades són molts els anunciants que han passat per la publicació i han demostrat la força comercial del mitjà de comunicació. Per això compartim aquesta celebració amb els 30 primers clients del TOT, els quals encara demostren la seva fidelitat anunciant-se al TOT Sant Cugat cada setmana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem