Sant Cugat, pel canvi cultural?

'Avui a Espanya el perill és real, els polítics no volen determinada cultura i aquests dies molts els hi diem "sense cultura no hi ha democràcia"'

Si els artistes són una de les riqueses més importants de la qual disposa un país, Sant Cugat, i per descomptat Catalunya, és rica en aquest sentit. Tots els sectors compromesos amb l'art contemporani hem manifestat en els últims mesos a les diferents administracions que volem l'aplicació del 2% per no seguir vivint la marginalitat amb la qual hem sigut tractats.

Avui demanem als nous ajuntaments un canvi en la política cultural, que no s'han aplicat en els últims anys, ni en la formació artística ni de difusió social, i que ha fet que ara, tot el sector artístic mostri el seu desencís pel tracte que ha rebut el món de l'art per part de les diferents administracions.

Avui a Espanya el perill és real, els polítics no volen determinada cultura i aquests dies molts els hi diem sense cultura no hi ha democràcia. Al manifest nacional en el qual ens hi hem adherit alguns santcugatencs, davant de la censura cultural aplicada a molts indrets d'Espanya, a Sant Cugat no ha tingut gaire adhesió, segons informen els mitjans locals. Per què?

Un cop més surt la ciutat dormitori que no fa res per demanar canvis que ens portin a ser un país normalitzat, no volem que censuri la creativitat, no podem permetre una política de continuïtat, ja esgotada ni en l'àmbit local ni general.

Volem un canvi per als nous ajuntament i per al nou govern de l'estat, fora de plantejaments de dretes i d'esquerres. El món de la cultura com manifestació progressista sempre ha estat a l'avantguarda del temps, que no s'agafi la cultura com una revetlla ni una festa major. Sant Cugat, té alguna cosa a dir?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem