Sant Cugat, ciutat esportiva

Tots sabem que estem en una ciutat multiesportiva. La veritat és que fa temps que Sant Cugat va apostar per aquest model. Si vas pel carrer veus xandalls, bosses i pantalons curts amb gran diversitat de logotips o anagrames. És un fet més que habitual. Us hi heu fixat? La veritat és que aquesta ciutat és un exemple d’un fet històricament evident: la multiesportivitat i riquesa esportiva de Catalunya.

A Sant Cugat, els nostres clubs l’han fet possible i amb un alt nivell de qualitat estructurant projectes de primer ordre amb una base formativa sòlida i, sobretot, creant una ferma cultura esportiva de ciutat. El resultat és que els nostres fills col·lapsen els recursos esportius i cal esperar pels propers anys un creixement que serà exponencial.

Podem fer dues coses: frenar aquest fenomen o, ben al contrari, generar il·lusió de fer esport. Plantar cara i acceptar la ciutat esportiva que som, buscar i compartir recursos. En definitiva, construir una ciutat esportiva de referència. Ho podem fer. Estem en un entorn privilegiat amb sensibilitat al estil de vida sà que ens dóna l’esport.

Tot sembla indicar que, esportivament parlant, Sant Cugat comença una nova etapa amb l’alcaldessa al front d’una renovada àrea d’Esports. Personalment estic convençut que aquest nou entorn ajudarà a que la nostra ciutat s’apropi a aquest model referent que alguns santcugatencs hem somiat algun cop. No serà fàcil, els temps són difícils, però creure és poder.
Des d’aquí podeu comptar amb el volei per aconseguir aquesta fita.

 
Comentaris

Destaquem